Această adăugare a venit în urma incapabilității Centrului de Operații de Urgență din Calgary să reflecte tehnologiile si psihologiile contemporane.

Noua clădire a fost construită pe același sit, fiind amplasată în mijlocul unei comunități deja-existente. Pentru a se integra într-un mod elegant în comunitate, echipa a hotărât să îngroape în pământ părțile voluminoase ale clădirii, lăsând la suprafață o construcție la scara locului ce se integrează în context.

Deși la prima impresie centrul dă senzația unui pavilion în parc, ea este cu adevărat o clădire robustă ce găzduiește operațiile municipal în situații de urgență, cum ar fi inundațiile din anul 2013. O altă caracteristică important este sustenabilitatea clădirii, ea reușind să se autosusțină 72 de ore.

Scop: Construcție Nouă

Anul finalizării: 2012

Suprafață (mp): 4,824

Locație: Calgary, Alberta

Premii: Awards: Alberta’s Top Construction Projects – Institutional (2012), American Concrete Institute Award of Excellence – Buildings (2013), Consulting Engineers of Alberta Award of Merit (2014)

 

Close