Myntex este una din cele mai mari rețele de comunicații din Canada. Viziunea lor asupra viitorului este captivantă și interesantă, iar membrii echipei aveau nevoie de un spațiu care să exprime acest lucru, păstrându-și în același timp cultura profesională.

Construită în jurul angajaților și nevoilor acestora, spațiul conține culori și grafică înviorătoare ce au ca scop încurajarea productivității. Planul flexibil conține câteva spații de colaborare și câteva spații de socializare constructivă, pentru a se detașa de un mediu de lucru conventional.

Centrul de date al companiei este tratat ca un spațiu expozițional și nu ca un obiect ce ar trebui ascuns. Acest lucru s-a tradus mai departe și în concept, unde a influențat cantitățile de lumină și tratamentele pereților. Ca rezultat, interiorul clădirii Myntex seamănă cu interiorul unui calculator.

Sunt prezente și alte caracteristici ce le oferă angajaților experiențe diferite față de majoritatea birourilor, inclusiv un bar espresso și un tobogan pentru adulți.

Scop: Renovare

Anul finalizării: 2016

Suprafață (mp): 400

Locație: Calgary, Alberta

Close