Profilul companiei

Design-ul sustenabil este centrul realizărilor noastre. Cu fiecare dintre lucrările noastre, vom face lumea un loc mai bun.

Despre noi

Călătoria echipei noastre a început acum 30 de ani cu designul de construcţii de înaltă performanţă din zona arctică a Canadei. De atunci, Manasc Isaac a tradus cunoaşterea dobândită în urma proiectelor din climat extrem în angajamentul de a fi cumpătat cu resursele  şi de a crea medii excepţionale de lucru şi locuit.

Dăinuind în prima linie a tehnologiilor construcțiilor verzi, am fost primii în mai multe instanțe, printre care:

Numeroase premii precum Royal Architectural Institute of Canada Innovation Award, Brilliant Building Award şi Governor General’s Award vorbesc despre calitatea proiectelor noastre.

Una dintre pasiunile noastre este iniţiativa de reinventare (reimagine) care urmăreşte reînvigorarea clădirilor existente pe dinăuntru şi afară. Am deschis calea utilizării celor mai noi tehnologii pentru a transforma clădiri îmbătrânite în bunuri  „sănătoase”, frumoase şi viabile financiar.

Cum reuşim

Lumea este interconectată, iar clădirile sunt o parte importantă a acestui întreg. Procesul de design al Manasc Isaac reflectă această integrare, invitând, permanent la discuţii o gamă diversă de părţi interesate.

MAI MALT

Responsabilitate socială

Vrem să înţelegem şi să experimentăm designul tehnologic sustenabil de ultimă oră înainte de a-l integra în proiectele noastre.

MAI MALT

Birourile Noastre

Vrem să înţelegem şi să experimentăm designul tehnologic sustenabil de ultimă oră înainte de a-l integra în proiectele noastre

MAI MALT

Close