Profilul companiei

Design-ul sustenabil este cea mai importanta caracteristica a proiectelor noastre. Cu fiecare dintre lucrarile noastre, dorim sa facem lumea un loc mai bun

 

Despre noi

Inceputul echipei noastre a fost acum 30 de ani, cu proiectarea unor constructii de inalta performanta in zona arctica a Canadei. De atunci, Manasc Isaac a implementat cunostintele pe care le-a dobandit lucrand in conditii climatice extreme prin atentia si cumpatarea fata de resursele disponibile, creand in acelasi timp un mediu primitor pentru utilizatori.

Acordand importanta tehnologiilor sustenabile, am reusit sa obtinem diferite premii, printre care :

 

Calitatea proiectelor noastre este aratata de numeroase premii, precum Royal Architectural Institute of Canada Innovation Award, Brilliant Building Award si Governor General’s Award.

Una dintre pasiunile noastre este initiativa de reinventare (reimagine), ce urmareste sa reimprospateze cladirile existente, atat pe interior cat si pe exterior. Am deschis calea utilizarii celor mai noi tehnologii pentru a transforma cladiri vechi in bunuri "sanatoase", atractive vizual si viabile financiar, atat pentru investitori cat si pentru utilizatori.

 

Cum reusim

Lumea este o retea interconectata, iar cladirile sunt elemente importante ale acestui intreg. Procesul de design al Manasc Isaac reflecta aceasta integrare, invitant permanent la discutii o gama variata de beneficiari.

MAI MALT

Responsabilitate sociala

Principalul nostru obiectiv este sa imbunatatim modul in care lucram, mai ales prin relatiile cu beneficiarii nostri. Intelegem impactul nostru si a arhitecturii asupra mediului, a comunitatii, a clientilor si a restului echipei.

MAI MALT

Birourile Noastre

Vrem sa intelegem si sa experimentam designul tehnologic sustenabil de ultima ora inainte de a-l integra in proiectele noastre. Birourile noastre din Edmonton, Calgary si Bucuresti actioneaza ca puncte de testare a ceea ce urmeaza sa dezvoltam. 

Suntem licentiati pentru a lucra in diverse locatii de-a lungul Canadei, dar si in lume : Alberta, British Columbia, Teritoriile Nord-vestice si Romania. 

 

MAI MALT

Close